Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
Lekkage meterkast Leeuwarden Wij staan in Leeuwarden voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leeuwarden, hoofdvestiging Minnertsga

Lekkage meterkast Leeuwarden

Een lekkage in de meterkast kan leiden tot vervelende en gevaarlijke situaties. Van kortsluiting en stroomuitval door water in de meterkast tot acuut brandgevaar. Het is raadzaam om een expert in te schakelen voor het oplossen van een meterkast-lekkage.

Er zijn verschillende symptomen die erop kunnen duiden dat er een lek in de meterkast is. Water op de vloer, muren of zelfs de groepenkast zijn bijvoorbeeld goede indicatoren. Verder kan kortsluiting wijzen op een mogelijke lekkage in de meterkast, hoewel dit niet altijd het geval is.

Water in de meterkast – wat nu?

Het is verstandig om niet zelf de lekkage in de meterkast op te lossen. De combinatie van elektriciteit en water bij een meterkast-lekkage veroorzaakt brandgevaar. Wanneer er water in de meterkast is, is het verstandig om direct Loodgietersbedrijf Frieslanddirect te contacteren, wij staan voor u klaar.

Het is van groot belang om te beginnen met het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in de meterkast. Het is essentieel om het probleem blijvend op te lossen. Is er sprake van regenwater in uw woning of is er lekkage bij de buren?

Als de oorzaak eenmaal bekend is, kunnen de loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect meteen starten met het verhelpen ervan. Het heeft immers geen nut om de schade te herstellen als het water nog steeds naar binnen lekt. Ten slotte dient u een bekwame elektricien in te schakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Leeuwarden

Is er sprake van een lekkage in de meterkast bij u thuis in Leeuwarden? U mag erop rekenen dat Loodgietersbedrijf Frieslanddirect snel ter plaatse zal zijn. Met onze snelle service zorgen wij ervoor dat onze loodgieters snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

Indien u advies nodig heeft of ons wilt inschakelen, kunt u ons bellen op 058 204 6207. Dankzij onze expertise hebben we bovendien waardevolle connecties in de elektriciens en lekdetectie industrie. Voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist kunt u tevens telefonisch contact opnemen met 0800-5663443.

De gevolgen van lekkage in huis
Bij lekkages in huis staan de loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect snel voor u klaar

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Leeuwarden

Hoeveel moet ik betalen om een lekkage te fixen?

De kosten voor het oplossen van een lekkage kunnen verschillen op basis van diverse factoren, zoals de locatie en grootte van de lekkage, het soort materiaal dat wordt aangetast en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn. Het is verstandig om een professionele loodgieter of aannemer in te huren om de lekkage te onderzoeken en een precieze schatting te geven.

Hoe te handelen bij een ernstige lekkage?

Wanneer er sprake is van een ernstige lekkage, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te minimaliseren, daarom dient de hoofdkraan van het gebouw als eerste handeling afgesloten te worden. Bovendien is het verstandig om als er sprake is van een extreme lekkage de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en direct een loodgieter te contacteren.

Is een loodgieter in staat om lekkages te ontdekken?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en herstellen van lekkages. Aarzel daarom niet om een loodgieter in te schakelen wanneer u te maken heeft met een lekkage. Een loodgieter is goed uitgerust met de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om de bron van een lek te identificeren en deze op doeltreffende wijze te verhelpen.

Loodgietersbedrijf Frieslanddirect staat voor u klaar in Leeuwarden
Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6207

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud