Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
Lekkage badkamer Leeuwarden Wij staan in Leeuwarden voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leeuwarden, hoofdvestiging Minnertsga

Lekkage badkamer Leeuwarden

Het is erg vervelend als er lekkage in uw badkamer plaatsvindt. De vloer is onder water gelopen of er zijn vuile vochtvlekken op de muren ontstaan, maar u kunt het exacte lek niet lokaliseren. Dit is een lastige situatie die snel moet worden opgelost. Het is een uitdagende situatie die u snel opgelost wilt hebben.

De bron van een lekkage kan variëren en daardoor moeilijk te vinden zijn. Zou het kunnen dat de douche de bron is? Of misschien de wasmachine? Of is het toch het leidingwerk achter de muur? In Leeuwarden en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing. Met slechts één telefoontje kunt u direct onze loodgieters inschakelen.

Wanneer u te maken heeft met badkamerlekkage, is het verstandig om snel te handelen. Onze experts zorgen voor een professionele oplossing van uw probleem. Wacht niet te lang met het oplossen van de problemen veroorzaakt door uw lekkage. Als gevolg hiervan kunnen uw muren, vloeren en plafonds ernstig beschadigd raken, wat kan leiden tot meer herstelwerkzaamheden.

Heeft u te maken met een lekkage in uw badkamer? Aarzel niet en schakel direct de hulp in van een professionele loodgieter! Heeft u met spoed een vraag of probleem? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Loodgietersbedrijf Frieslanddirect via 058 204 6207 of het contactformulier. Een van onze loodgieters zal zo spoedig mogelijk bij u langskomen.

Lekkage badkamer Leeuwarden: oorzaken

Vochtplekken op de muren in aangrenzende ruimtes of het plafond kunnen een indicatie zijn van lekkage in de badkamer. Het kan een uitdaging zijn om te ontdekken waar in de badkamer de lekkage vandaan komt. De loodgieter bekijkt daarom allereerst de kitnaden van uw douche of bad.

Daarbij letten we ook op de kitnaden van het afvoerputje en inspecteren we tegels die niet goed vastzitten of voegwerk dat kapot is. Dit kan ook duiden op een lekkageprobleem. Als er sprake is van een complexe situatie, kunnen wij partners inschakelen die uitgebreide lekdetectie kunnen uitvoeren.

Zodra de oorzaak van het lek is vastgesteld, Met onze doelgerichte aanpak wordt het probleem snel en adequaat verholpen. Onze professionele vakmannen staan bekend om hun vakmanschap en zorgen voor een perfecte afwerking, waarbij we ook de details nauwkeurig in de gaten houden.

Confronteert lekkage in uw badkamer u met problemen? Twijfel dan niet en neem meteen contact met ons op. Vul eenvoudig het contactformulier in op onze website of bel ons Heeft u last van badkamerlekkages? Aarzel niet en neem direct contact op met Loodgietersbedrijf Frieslanddirect! Wij zijn bereikbaar op 058 204 6207!

De gevolgen van lekkage in huis
Bij lekkages in huis staan de loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect snel voor u klaar

Veel gestelde vragen over badkamer lekkage in Leeuwarden

Wat zijn de prijzen voor het verhelpen van een lekkage?

Verschillende factoren bepalen de kosten voor het repareren van een lekkage. Om een nauwkeurige schatting van de lekkage te krijgen, is het aan te raden om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen.

Wat te doen bij een ernstig waterlek?

In geval van hevige waterlekkage is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen, draai daarom als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Wanneer er stroompunten in de buurt zijn, is het verstandig om de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Kan een lek door een loodgieter worden gelokaliseerd?

Absoluut, een loodgieter kan ontdekken waar een lek vandaan komt en dit op een deskundige wijze oplossen. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Het is de taak van loodgieters om de oorzaak van een lekkage te achterhalen en deze op een effectieve manier te herstellen, waarbij zij gebruik maken van hun kennis, ervaring en vakgereedschappen.

Loodgietersbedrijf Frieslanddirect staat voor u klaar in Leeuwarden
Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6207

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud