Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
Gasleiding (ver)leggen Leeuwarden Wij staan in Leeuwarden voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Leeuwarden, hoofdvestiging Minnertsga

Gasleiding (ver)leggen Leeuwarden

Voor een veilige aanleg, vervanging of verplaatsing van gasleidingen kunt u vertrouwen op de expertise van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect. Onze loodgieters zorgen ervoor dat uw leidingwerk vakkundig en veilig wordt uitgevoerd. Om te voorkomen dat er lekkage ontstaat, is het uitermate belangrijk dat gasleidingen op een veilige manier worden aangelegd. Schakel de professionele loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect in voor al uw leidingwerkzaamheden.

Voor het aanleggen, vervangen of verwijderen van gasleidingen kunt u bij ons terecht. Onze deskundige loodgieters zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt uitgevoerd en testen grondig op lekkages. Onze vakkundige teamleden controleren de gasleiding grondig en voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat er geen lekkages zijn. Op deze manier kunt u uw gasleidingen naar uw zin behouden en zonder enige twijfel ontspannen.

Gasleiding aanleggen Leeuwarden

Wilt u nieuwe gasleidingen laten aanleggen in Leeuwarden? Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het veilig en professioneel installeren van gasleidingen. U kunt rekenen op een lekvrije en stevige constructie, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw gasvoorziening. Om gevaarlijke situaties te vermijden, moeten de leidingen perfect lekvrij worden aangelegd. Bovendien moet de constructie solide genoeg zijn om vele jaren in goede staat te blijven.

Een gasleiding aanleggen is een taak die veel vakmanschap en toewijding vereist van een ervaren loodgieter. U kunt erop vertrouwen dat wij bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect de aangelegde gasleidingen zorgvuldig controleren op lekkage. Met onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur kunt u er gerust op vertrouwen dat Loodgietersbedrijf Frieslanddirect het ideale loodgieter is voor uw gasleiding aanleggen.

Indien u meer informatie wenst of een gasleiding wilt laten installeren in Leeuwarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien u ons wilt bereiken, kunt u bellen naar 058 204 6207 of het contactformulier invullen. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Gasleidingen verleggen Leeuwarden

Wenst u uw gasleidingen anders te hebben, of wilt u bijvoorbeeld uw gasfornuis verplaatsen? Het verleggen van gasleidingen in Leeuwarden kunt u met een gerust hart aan Loodgietersbedrijf Frieslanddirect overlaten. Onze deskundige loodgieters zijn beschikbaar om bij u langs te komen voor een situatieopname en een plan.

Bent u tevreden met de geplande werkzaamheden? Onze loodgieters zullen dan meteen beginnen met het verleggen van uw gasleidingen. We zullen ook nog even controleren op eventuele lekkages, zodat u binnen no-time weer kunt koken. Zodra u toestemming geeft, starten onze loodgieters direct met het verleggen van uw gasleidingen. Even nakijken op eventuele lekkage en u kunt al gauw weer aan de slag in de keuken.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Vertrouw uw leidingwerk met een gerust hart toe aan Loodgietersbedrijf Frieslanddirect.

Gasleiding afdoppen of verwijderen

Het is tegenwoordig steeds gebruikelijker dat huishoudens besluiten om van het gas af te stappen. Er wordt gekookt op inductie en de verwarming gebeurt met behulp van een warmtepomp en elektriciteit. Bent u ook van plan om te gaan voor een gasvrij huishouden, en heeft u geen behoefte meer aan uw gasleidingen?

Bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect hebben we de expertise om uw gasleidingen in Leeuwarden op een veilige manier af te doppen of te verwijderen. Een gasleiding afdoppen of een gasleiding verwijderen is wellicht een nog secuurder klusje dan het aanleggen. Onze gecertificeerde loodgieters hebben de kennis en ervaring om u volledig te assisteren bij het bereiken van een gasvrije woonomgeving.

Wilt u een professional van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect inschakelen om u te helpen met de werkzaamheden aan de gasleiding? Neem meteen contact met ons op via 058 204 6207 of maak een afspraak. Als u liever een bericht achterlaat, kunt u dat doen via ons contactformulier. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Loodgietersbedrijf Frieslanddirect staat voor u klaar in Leeuwarden
Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6207

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud