Aanleggen van uw leidingwerk

Als u uw leidingwerk wilt laten vervangen of geheel nieuw wilt laten plaatsen kunt u in Leeuwarden op ons rekenen. Dankzij de jarenlange ervaring die onze loodgieters hebben met deze lastige klus kunt u rekenen op kwaliteit. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen naar aanleiding van een gesprek een uitgebreid plan voor u opstellen. In dit plan vermelden wij duidelijk alle prijzen en plaatsen waar uw leidingwerk uit de grond zal komen. In Leeuwarden en in de omgeving van Leeuwarden zijn wij uw specialist als het gaat om leidingwerk.

Waterleidingen

Wilt u uw oude leidingwerk laten vervangen door nieuwe waterleidingen? Of start u binnenkort met een nieuwbouwproject en zoekt u een specialist voor uw leidingwerk? Dan kunt u bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect terecht. Wij leveren u in de regio Leeuwarden alleen leidingwerk van topkwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten leidingen. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen uw leidingwerk laten leveren en aanleggen, maar verzorgen wij ook het onderhoud van uw leidingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies en zijn u van dienst in de gehele regio Leeuwarden.